Reacția Elenei Merișoreanu, după ce a fost acuzată că își bate joc de cântăreții din noua generație: “Cu toții cântăm la mici și la bere”/ VIDEO

 

Elena Merișoreanu este implicată într-un nou scandal, după ce a fost acuzată că își bate joc de cântăreții din noua generație. Pentru că i s-a pus eticheta de “falsă și bârfitoare” de colegul de breaslă, Alex de la Orăștie, interpreta de muzică populară a fost nevoită să îi dea replica!

Numele Elenei Merișoreanu a ținut primele pagini ale tabloidelor câteva săptămâni bune din cauza războiului pe care l-a avut cu Maria Dragomiroiu și Saveta Bogdan. Atunci când apele păreau că s-au calmat, un nou coleg de breaslă al interpretei de muzică populară a lansat acuzații grave la adresa artistei, susținând că aceasta își bate joc de cântăreții din noua generație.

Alex de la Orăștie a mărturisit că Elena Merișoreanu l-ar fi luat în derâdere, spunând despre el că performează doar la „mici și bere”, afirmație pe care interpreta de muzică populară a negat-o vehement. În exclusivitate pentru Antena Stars, artista a mărturisit că situația controversată dintre ea și cântăreț ar fi apărut în urma unui sfat pe care i l-ar fi dat, iar acesta l-ar fi luat ca pe un reproș.

''Doamne ferește. Să aducă argument, așa ceva eu nu am spus niciodată. Că toți cântăm la mici și la bere este adevărat, că și atunci când mergem la zilele comunelor se vând mici și bere. Și dacă am zis îi cer scuze, dar eu nu am zis. Aș vrea să vină un solist tânăr și să spună că mi-a cerut ajutorul și nu l-am ajutat. Poate atunci când am zis i-am dat un sfat, dar dacă el a luat drept un reproș, eu îi cer scuze, dar eu am zis că dacă el nu este în costum popular, era bine în spate să nu fie dansatori în costum popular, am văzut un videoclip cu el'', a spus Elena Merișoreanu la Star News

Totodată, după ce Alex de la Orăștie a spus că ar câștiga mai bine decât Elena Merișoreanu, artista de muzică populară a ținut să precizeze că onorariul ei este cu mult mai mare decât cel pe care îl are colegul ei de breaslă.

''Se știe că onorariul meu este mult mai mare decât al lui, dacă vrea să se intereseze și în țară și peste hotare, că am fost cu soliști mari'', a spus Elena Merișoreanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest