Reacția exclusivă a lui Ioniță de la Clejani, după ce a depus plângere la Poliție împotriva propriului fiu: “Fulgy își caută calea”/ VIDEO

 

Showbiz-ul autohton a fost zguduit de faptul că Ioniță de la Clejani a depus plângere la Poliție împotriva propriului fiu! După ce acțiunea lăutarului de a-l reclama pe Fulgy a ieșit la iveală, soțul Vioricăi de la Clejani a avut o primă reacție despre ce anume l-a împins să facă acest gest!

Ioniță de la Clejani a ajuns seara trecută la o secție de Poliție din Capitală, unde a depus o plângere împotriva fiului său, după ce Fulgy a lansat o serie de amenințări atât la adresa părintelui său, cât și la adresa altor persoane publice precum Alex Velea, Antonia și familia celor doi.

Tot conflictul între cei doi a pornit în momentul în care Fulgy a provocat un scandal uriaș într-un mall din București, apelând la ajutorul unor interlopi, după ce paznicii unui cazino din Capitală nu i-au permis accesul în încăpere, dat fiind că filma cu telefonul.

Nervos din cale-afară, Fulgy a început să facă un live pe contul său de socializare, după s-a așezat la masa unei cafenele. Aflat în prezența tatălui său, tânărul a vorbit deschis despre ce se întâmplă, de fapt, în studioul lui Alex Velea, lansând amenințări la adresa artistului.

Sătul de comportamentul fiului său, Ioniță de la Clejani a apelat la ajutorul autorităților pentru a-l calma pe Fulgy, iar în exclusivitate pentru Antena Stars a oferit primele declarații despre situația în care se află, de fapt, băiatul lui.

“Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană.”, a spus Ioniță de la Clejani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest