Reacția fiului Ioanei Simion, după ce mama lui s-a împăcat cu Ilie Năstase! A retras cererea de divorț: „Fac doar ceea ce simt”

 

Am aflat cum a reacționat fiul Ioanei Simion, după ce mama lui a retras cererea de divorț de Ilie Năstase. Bruneta a confirmat, în exclusivitate la Antena Stars, că s-a împăcat cu soțul ei cu care a fost deja și într-o vacanță la Paris!

Ioana Simion și Ilie Năstase erau pe punctul de a semna actele de divorț, după ce fostul mare tenismen a fost violent cu bruneta care a decis să rupă orice legătură cu acesta și să plece din căminul conjugal.

După câteva luni petrecute în apartamentul din Constanța, Ioana Simion a decis să își retragă cererea de divorț, iar asta grație comportamentului ireproșabil pe care Ilie Năstase l-a prezentat în toată această perioadă.

În exclusivitate pentru Anterna Stars, Ioana Simion a dezvăluit că deja a petrecut câteva zile în Paris alături de Ilie Năstase, iar în următoarele săptămâni vor sta împreună la Constanța, acolo unde se vor bucura de temperaturile ridicate și de mare.

„Doar ce am venit din vacanță. Am fost vreo câteva zile plecați la Paris. Mai am câteva treburi de rezolvat, după care vom merge la Constanța. Vreau ca el să fie liniștit, să fie ok!”, a spus Ioana Simion.

Cât despre ce reacție a avut fiul ei la auzirea veștii că s-a reîmpăcat cu Ilie Năstase, Ioana Simion a mărturisit că s-a bucurat, mai ales după ce a văzut-o atât de liniștită și fericită cu decizia pe care a luat-o în privința soțului său.

„Am făcut exact ce am simțit, ce mi-a dictat sufletul aia am făcut. Eu nu ascult părerile nimănui, eu fac doar ceea ce simt eu și asta am simțit. Fiul meu îmi e alături întotdeauna. Am un copil bine crescut și e de acord întotdeauna. El îmi spune mai tot timpul să fac așa cum cred eu că îmi este bine”a mai declarat Ioana Simion, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest