Reacția fiului Mădălinei Manole după ce a aflat că mama lui s-a sinucis! Cine i-a spus adevărul

 

În urmă cu 10 ani, Mădălina Manole a decis să își pună capăt zilelor din cauza depresiei care a strâns-o în ghearele sale și nu i-a mai dat drumul. Cântăreața a lăsat în urmă un soț îndurerat și un copilaș de doar câteva luni. Peste câteva săptămâni, fiul artistei va împlini 11 ani, iar după ce ani la rând s-a întrebat ce anume s-a întâmplat cu mama sa, Petru Mircea Jr. a aflat crudul adevăr.

Fiul Mădălinei Manole a aflat totul despre momentul în care mama lui s-a sinucis. Cel care  i-a povestit băiatului despre evenimentul tragic a fost chiar tatăl său, Petru Mircea. Bărbatul și-a motivat această decizie și a spus că și-a dorit ca fiul său să afle chiar de la el durerosul adevăr, nu pentru a-i face rău, ci pentru a-l proteja de momentul în care ar fi aflat cum a murit mama sa, din ziare sau chiar mai rău, de la copiii de la școală.

Cum a reacționat după ce a aflat adevărul

Potrivit playtech, surse apropiate soțului Mădălinei Manole au dezvăluit că băiatul a înțeles ce i s-a întâmplat mamei sale și a acceptat cu maturitate ce a aflat de la tatăl său. Mai mult de atât, se pare că înainte să îi spună tot adevărul, Petru Mircea s-a pregătit pentru dureroasa confesiune prin multe ședințe și conversații cu fel și fel de psihologi pentru a afla cum ar trebui să procedeze.

„Petru este un copil inteligent, pasionat de tehnologie. Tatăl lui trebuia să îi spună, pentru că altfel ar fi aflat de pe internet, fie de la vreun copil i-ar fi spus la școală. I-a povestit tot, cum a găsit-o, despre biletul de sinucidere. I-a spus că mama lui a ales să se elibereze de povara apăsătoare cu care trăia în suflet. Băiatul a pus întrebări și a primit răspunsuri. El este foarte matur și a înțeles. Petru Mircea s-a pregătit mult pentru acest moment, a întrebat fel de fel de psihologi cum ar trebui să procedeze” au mărturisit pentru playtech.ro surse apropiate familiei Mădălinei Manole.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest