Reacția fostului soț al Ancăi Țurcașiu după anunțul divorțului! Nașul Țânțăreanu, dezvăluiri despre separare

 

Divorțul dintre Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc. Cei doi au decis sa meargă pe căi separate după 22 de ani de mariaj. Iar după ce vedeta a anunțat despărțirea, în mediul online au apărut și primele reacții, atât din partea fostului soț, cât și a nașului de cununie, Țânțăreanu.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a decis să pătreze discreția totală în ceea ce privește divorțul de femeia lângă care a stat mai bine de 22 de ani. Contactat de Click!, Cristian Georgescu a preferat să nu comenteze deloc subiectul.

„Prefer să nu comentez deloc acest subiect”,

Pe de cealaltă parte, nașul de cununie al Ancăi Țurcașiu și al lui Cristian Georgescu, nu a fost deloc rezervat în comentarii, ci a dezvăluit chiar și faptul că între cei doi lucrurile nu mai funcționau de ceva timp. În stilul caracteiristic, Cristian Țânțăreanu a făcut chiar și o glumă despre separarea celor doi.

„Foarte bine ca a divorțat, că o dată vede nașu puța finei. Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na... nu înseamnă că era roz situația”, a explicat și Țânțăreanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest