Reacția furibundă a Anamariei Prodan, după ce s-a zonit că Laurențiu Reghecampf ar fi avut o amantă: "Oricine greșește, plătește!”

 
+5 click pentru
galerie

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf ar divorța a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton. Mai mult decât atât, au existat și zvonuri conform cărora antrenorul ar fi înșelat-o pe impresară cu o altă femeie! Cum a reacționat Anamaria Prodan la auzirea acestui lucru?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf reprezintă un ideal de cuplu. Prin forțele proprii, cei doi au construit un adevărat imperiu, iar pe plan personal, o familie minunată.

Însă odată cu speculatiile apărute in presă, mulți au pus la îndoială imaginea perfectă pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au conturat-o de-a lungul anilor. Motiv pentru care, impresara a publicat pe contul ei de socialzare un mesaj prin care le-a dat peste nas tuturor răutăcioșilor care încearcă să arunce cu noroi în numele ei și al familiei sale.

Anamaria Prodan nu doar că a infirmat zvonul că Laurențiu Reghecampf ar fi avut o amantă, ci și i-a cataloga pe bărbații care își înșală partenerele de viață drept “gâște dintr-o specie proastă, care nu au încredere în ei și care caută confirmări”.

„Amanta? Pentru ce? Sa ne facă curatenie prin baie? In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie plătește! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus, nici in altele nimic. Sunt mici, fara personalitate, fara coloana vertebrală, fara putere. Sunt gâște! Intai fa-ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca sa ti ia cașcavalul 🤣și dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel 🤣 deci concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște, specie proasta, care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări. Numai ca-s așa de r.... ca termina distruși de astfel de arătări isi pierd copiii familia respectul in fata tuturor..”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest