Reacția halucinantă a lui Victoraș Micula, după ce a fost implicat într-un scandal de proporții cu Poliția! Atât de mult tupeu, mai rar!

 
+2 click pentru
galerie

Victoraș Micula pare că nu are oprire! Pus sub urmărire penală, după ce s-a deghizat în polițist pentru a participa la percheziționarea corporală a unui rival de-al său și după ce a intrat în baza de date a MAI pentru a căuta detalii despre Vlăduța Lupău, băiatul de bani gata a avut o primă reacție în legătură cu scandalul de proporții în care este implicat!

Victoraș Micula a intrat în atenția tuturor, după ce zilele trecute s-a aflat că a participat îmbrăcat în uniformă de polițist la percheziția corporală a unui bărbat cu care avusese o altercație.

Deși întâmplarea a avut loc în urmă cu doi ani, detaliile despre curajul incredibil al lui Victoraș Micula abia acum au ieșit la iveală. Mai mult de atât, tot o altă dovadă a tupeului senzațional a constat în intrarea în baza de date a MAI pentru a căuta detalii de natură personală despre părinții Vlăduței Lupău și despre Codin Maticiuc.

Reacția halucinantă a lui Victoraș Micula

Pe premisa „țara arde și baba se piaptănă”, Victoraș Micula a avut o primă reacție halucinantă, după ce au ieșit la iveală detaliile scandaloase ale faptelor penale comise. Băiatul de bani gata a publicat pe contul său de socializare, o fotografie cu el, în timp ce închina un pahar de șampanie, în cinstea „tuturor invidioșilor”.

”Închin acest pahar tuturor "invidioșilor", ei sunt singurii care se gândesc la mine non-stop!", a fost mesajul lui Victoraș Micula.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest