Reacția halucinantă a Veronicăi Măgureanu, după ce a călcat cu mașina un cioban: „Nu am ceva pe conștiință”

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu două luni, Veronica Măgureanu a provocat un accident rutier, în urma căruia, un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața. Soția interpretului de muzică populară, Constantin Măgureanu, a avut o reacție halucinantă, după ce a călcat cu mașina un cioban pe DN 65A.

Veronica Măgureanu a ucis un cioban care se afla pe DN 65A, după ce turma de oi, pe care o însoțea, a ieșit în fața autoturismului condus de femeie. La două luni de la accidentul care i-a fost mortal tânărului de 26 de ani, soția artistului de muzică populară a dat dovadă de lipsă de empatie, explicând într-un mod, de-a dreptul, șocant, cum crede că a murit, de fapt, oierul.

După ce a precizat că niciodată nu a avut vreun accident rutier, Veronica Măgureanu a început să povestească episodul tragic, mărturisind că este fericită de că ciobanul nu a ajuns sub roțile mașinii ei. Motivul? Să nu rămână traumatizată din cauza sunetului. 

„Am auzit totul pe masina, nimic calcat cu rotile. Si ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a intamplat asa sa nu am ceva pe constiinta ca as fi calcat pe ceva.”, a dezvăluit Veronica Măgureanu, în cadrul unei emisiuni tv.

Veronica Măgureanu a continuat serie de mărturisiri halucinante cu o ipoteză șocantă a morții ciobanului. Femeia susține că tânărul de 26 de ani ar fi decedat, după ce câteva oi pe care le-ar fi lovit cu mașina, ar fi sărit peste acesta în șanț și l-ar fi lovit în cap. 

„Oile au sarit pur si simplu pe masina, n-am franat, nu am avut nici reactie de a frana. Cum sa franez cand intr-o fractiune de secunda iti sar niste oi pe capota si pe parbriz. (...) In acele oi mai exista si un cioban, Dumnezeu sa-l odihneasca, ca nu mai este printre noi, dar acel cioban s-a atins de masina mea, a fost in sant si probabil au ricosat oile. A avut o singura lovitura la cap. Eu nici n-am stiut de acel cioban in acel moment, asistentele de pe salvare mi-au spus”, a mai adăugat Veronica.

Ciobanul de 26 de ani era tatăl a doi copii, iar la momentul decesului, soția sa era însărcinată în ultima lună cu cel de-al treilea. Văduva i-a cerut daune Veronicăi Măgureanu pentru copiii săi, pentru a-i putea crește în continuare, dat fiind că din cauza neatenției ei, o familie a rămas fără tată, fără soț și fără cel care aducea singurii bani în casă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest