Reacţia Icăi Dolănescu după ce instanţa l-a obligat pe Ionuţ să-i plătească sute de mii de euro: "Casa din Caimatei a fost supraevaluată!"

 
+2 click pentru
galerie

Dragoş Dolănescu îşi va mări averea după ce fratele său, Ionuţ, a fost obligat de instanţă să-i plătească sute de mii de euro. Judecătoria Sectorului 2 a luat o decizie în procesul de succesiune deschis de Dragoş Dolănescu pe numele fratelui său vitreg, Ionuţ.

Decizia instanţei a luat prin surprindere pe toţi membrii familiei Dolănescu. Cumnata lui Ion, Ica Dolănescu a intrat în legătură telefonică directă la "Star Magazin" şi a susţinut faptul că unul dintre imobile a fost supraevaluat de instanţă.

"Nu pot să comentez unde e legea. Păi mi se pare normal ca Ionuţ că gândească faptul că este o nedreptate pentru că acea casă din Caimatei a fost supraevaluată şi celelalte proprietăţi nu ştiu. Suma este mult prea mare, dar nu ştiu cum este sentinţa dată.  Este vorba despre procesul de succesiune, ce să dea Ionuţ, deţine el ceva? Trebuie să le împartă, casa din Caimatei pe din două, casa de la Sinaia şi mai sunt două terenuri, în Tunari şi nu mai ştiu unde," a spus Ica Dolănescu, cumnata lui Ion Dolănescu, la "Star Magazin", în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest