Reacția ironică a lui George Burcea după ce Andreea Bălan și-a făcut o nouă relație!

 

George Burcea a avut o reacție ironică după ce Andreea Bălan și-a făcut o nouă relație și s-a afișat cu noul iubit în public.

La câteva zile bune după ce s-a aflat în spațiul public că Andreea Bălan și-a refăcut viața, George Burcea a avut o primă reacție ironică, în stilul caracteristic. Chiar dacă se află în plin divorț cu artista, actorul s-a arătat ușor deranjat de rapiditatea cu care și-a găsit un alt partener.

După ce o internaută a i-a adus la cunoștință că: „Din păcate ți-a luat altcineva locul, mult mai simpaticuț ca tine”, actorul nu a stat pe gânduri și i-a dat replica: „Csf (n.r. ce să fac)... eu prost ;))))”.

Schimbul de replici, însă, nu s-a terminat aici. O altă internaută l-a pus la pământ pe George Burcea și a scris un comentariu în care susține că „Andreea e o femeie prea finuță să stea cu un arogant și needucat”.

La scurt timp după, George Burcea a ținut să îi atragă atenția asupra modului incorect în care s-a exprimat, dându-i o replică la fel de acidă: „Iubita mea, îți recomand puțină gramatică și apoi discutăm mai multe... dacă inveți”.

Andreea Bălan nu vrea ca fetele ei să-i cunoască iubitul

Cu puțin timp înainte să se afișeze la brațului noului iubit, Andreea Bălan dezvăluia că nu va accepta ca fiicele ei să le cunoască pe viitoarele iubite ale lui George Burcea, din dorința de a le proteja cât mai mult, iar aceeași regulă i se aplică si ei.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, a spus Andreea Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest