Reacția iubitului Andreei Bălan, după ce artista i-a spus că nu mai poate rămâne însărcinată!

 

Din cauza complicațiilor apărute la cea de-a doua naștere, Andreea Bălan nu mai poate rămâne însărcinată, lucru pe care i l-a spus și lui Tiberiu Argint, bărbatul care i-a fost alături în ultimele luni. Cum a reacționat la auzirea veștii noul iubit?

Ultimul an a fost plin de greutăți și cumpene pentru Andreea Bălan. A fost la un pas de moarte la cea de-a doua naștere, a fost părăsită de soț și lăsată singură cu doi copii, iar recent s-a confruntat cu o gravă problemă de sănătate care putea conduce la o tragedie. Chiar și așa, artista este o luptătoare și a reușit să depășească orice moment critic din viața ei, iar de ceva timp, alături îi este și Tiberiu Argint, care are grijă să nu îi lipsească nimic.

Reacția iubitului Andreei Bălan, după ce artista i-a spus că nu mai poate rămâne însărcinată

Pentru că dragostea învinge tot, Tiberiu Argint este de partea Andreei Bălan chiar și după aceasta i-a dezvăluit că nu îl poat eface tată. Iubitul artistei ar fi înțeles situația și este dispus să îi fie alături, în continuare, indiferent de situație.

Surse apropiate celor doi au dezvăluit că motivul pentru care Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu și-au oficializat relația de la bun început a fost din cauza traumelor din viața amoroasă, ale artistei, provocate de decepțiile trăite.

Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta. La vârsta ei, când îți faci o relație, nu îți faci ca să fie, te gândești pe termen lung, nu?

Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică”, au declarat surse apropiate Andreei Bălan, potrivit wowbiz.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest