Reacția lui Adi Sînă, după ce a fost acuzat că nu și-a respectat contractul la o nuntă: „A apărut o situație personală…”

 

Adi Sînă a fost acuzat de o pereche de miri că nu și-a ținut angajamentul, deși a primit un avans generos. Artistul a avut o primă reacție cu privire la această situație.

 

Adi Sînă a fost tocmit pentru o nuntă, pentru a întreține atmosfera. Mirele Cătălin Lupoian a explicat la Antena Stars cum au stat lucrurile. Acesta susține că după ce a plătit avansul de 1500 de euro, artistul i-a spus că trebuie să plece în Asia și nu mai poate onora evenimentul. Sînă i-a înapoiat banii, însă pe paginile de socializare ale artistului mirele a remarcat că acesta nu ar fi fost în Asia în momentul nunții lui, ci la un eveniment similar în Craiova.

 

"Deci, eu am avut un contract semnat cu domnul Adrian Sînă, ca să ne presteze 4 intrări la nuntă, pe data de 26 august. Am semnat contractul cu dânsul în data de 10 octombrie 2022 online și am plătit un avans de 1500 de euro. În data de 3 iulie l-am sunat din nou pe domnul Adi Sînă ca să mă asigur că rămâne data de 26 august, asta fiind înainte să trimitem invitațiile. Am primit un e-mail de la dansul, în data de 7 august 2023, cu 3 săptămâni înainte. Mi-a zis că nu vine cu o veste prea bună. Mi-a zis că o să fie plecat în Asia și în India pentru un turneu și că nu va reuși să fie prezent la nuntă. Mi-a returnat banii, mi-a dat block, și pe data de 28 august a pus un story și, de fapt, el era în Craiova, la o altă nuntă.", a spus Cătălin Lupoian.

 

Artistul a reacționat la Antena Stars: "Mie îmi pare foarte rău pentru această situate. Pentru mine toate evenimentele în care sunt implicat sunt extrem de importante. Împreună cu echipa mea ne vom alocă timp să vorbim cu viitoarele familii. De dată această, din păcate, a apărut o situație personală. Am fost nevoit să îi anunț pe viitori miri, cu mai bine de o lună înainte de eveniment, să le înapoiez suma de avans și să mă ofer să găsesc o opțiune de band. Eu cred că a fost o confuzie, iar postările de pe Instagram-ul meu sunt random, nu au neapărat un timeline real."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest