Reacția lui Adrian Minune, după ce fiica cea mică i l-a prezentat pe iubitul său: „Mi-au trebuit 30 de zile să îl anunț”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii "Showbiz Report" de la Antena Stars, Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune a povestit cum a reacționat tatăl său atunci când i l-a prezentat pe iubitul său!

Adrian Minune are toate motivele să fie un tată mândru! Pe lângă numele sonor pe care îl are în industria muzicală din România, manelistul se bucură și de o familie frumoasă, care îi aduce numai bucurii. Iar pentru că este tată de fete, artistul devine foarte protectiv atunci când vine vorba de cele două comori ale sale.

Exact cu ne-a povestit și Adriana, fiica cea mică a artistului că s-a întâmplat atunci când a vrut să i-l prezinte pe iubitul său tatălui. Tânăra a mărturisit că a așteptat o perioadă destul de lungă până când și-a făcut curaj să îi dezvăluie lui Adrian Minune că are un iubit pe care i-ar plăcea să îl cunoască.  

”Mi-au trebuit 2, 3, 5, 30 de zile să-l anunț, pentru că l-am prins foarte greu. Să nu fie obosit, să nu fie stresat... A venit și pandemia. Foarte greu! Până la urmă l-am prins și i-am zis: ”Tată, nu mai am 12 ani. Trebuie să-ți spun ceva, un secret. Stai liniștit, nu am spart vreo bancă, nu am făcut nimic. Vreau să-ți spun că este vorba de un băiat”, a povestit ea.

Într-un final, tânăra și-a luat inima în dinți și i-a mărturisit, iar reacția părintelui său a fost una total neașteptată.

”La care el: ”A, păi de ce nu zici așa tată? M-ai speriat!” Mi-a cerut o poză cu el, i-am spus cum îl cheamă și ce să vezi, acum sunt cei mai buni prieteni”, a mai zis Adriana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest