Reacția lui Alex Ashraf, după ce a divorțat de Oana Zăvoranu!

 

Fostul soț al vedetei a făcut primele declarații după ce a divorțat pentru Spynews.ro. Ce a spus omul de afaceri?

 

Oana Zăvoranu a confirmat pentru Antena Stars divorțul de Alex Ashraf. Reporterii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au luat legătura cu afaceristul, însă acesta s-a eschivat, nedorind să dea prea multe detalii despre cel mai important subiect monden al zilei.

 

”Nu știu ce a apărut. Nu comentez nimic. Acum conduc, sună-mă puțin mai târziu că n-am semnal, sunt la volan. Nu te aud ce spui”, a zis Alex Ashraf, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Cu ceva timp în urmă paparazzi Spynews.ro l-au surprins pe Alex Ashraf în prezența unei alte femei, la care, de altfel, a și rămas peste noapte. La vremea respectivă, nici el, nici Oana Zăvoranu nu au dorit să dezvolte acest subiect, pozând într-un cuplu perfect.

 

Dacă Alex Ashraf nu a vrut să comenteze prea mult subiectul divorțului, Oana Zăvoranu a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars: ”Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu... așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”.

 

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, erau căsătoriți din anul 2016, adică de mai bine de șapte ani. Și în anul 2021 s-a mai zvonit că cei doi s-ar fi despărțit, însă atunci au ieșit public și au mărturisit că lucrurile nu stau așa și că relația lor merge foarte bine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest