Reacția lui Alex Bodi, după ce Ema Uta i-a cerut să nu o mai vadă pe fosta soție: „Iulia îmi aduce fata, nu poți să faci așa să dispară”

 

Omul de afaceri a oferit o serie de declarații exclusive la Antena Stars despre relația actuala parteneră, dar și cea în care se află cu mama fetiței lui.

 

În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, Alex Bodi a explicat cum se împarte între fosta soție, Iulia Sălăgean, și actuala parteneră Ema Uta, mai ales după ce omul de afaceri a fost surprins de către papaprazzii SpyNews atunci când a făcut gesturi intime cu mama fetiței lui, în public. Pusă în gardă, Ema Uta a cerut acestuia să scurteze cât de mult timpul petrecut cu fosta soție.

 

''Sunt niște copilărisme, fiind într-o relație te deranjează ceva, pe altă persoană o deranjează altceva fiecare gest, fiecare cuvânt, fiecare telefon este interpretabil, sunt mai multe lucruri care se acumulează, nu se mai dau războaie. Da, au fost și anumite chestii din trecut și acum sunt interpretabile.

A fost o perioadă în care ne-am împăcat să vedem cum decurg lucrurile, am stat ceva timp împreună cu ea și cu fetița și cum a zis și ea a fost în timpul în care am avut o mică ceartă cu Ema. Și da, într-adevăr, nu-i convine. Am avut discuția asta cu prezența Iuliei cu fetița. Este greu ca să poți să le separi. Sunt momente în care Iulia îmi aduce fata, nu poți să faci așa să dispară. O înțeleg și pe Ema că o deranjează, dar nu am cum să fac, în primul rând este mama fetei mele.''a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest