Reacția lui Alin Oprea, după ce s-a spus că a luat medicamente pentru dependența de alcool: „Îmi punea ceva în mâncare”

 

Un nou scandal de proporții a luat naștere, după ce au ieșit la iveală detalii uluitoare din interiorul mariajului defectuos al lui Alin Oprea cu Larisa. Artistul a fost acuzat că minte despre dependența lui de alcool și mai mult decât atât, o apropiată a căsniciei sale a dezvăluit că a luat și medicamente ca să scape de viciu. Care a fost reacția artistului?

După ce o apropiată a cuplului Alin și Larisa a dezvăluit că nu puține au fost episoadele în care i-a furnizat medicamente artistului pentru a se lăsa de băutură, Alin Oprea a răbufnit!

Fostul solist al trupei Talisman a recunoscut că a luat câteva pastile pentru băutură, însă doar ca să scape de gura soției sale, după care doar a pretins că le înghite.

”Ea îmi inducea niște lucrurie, îmi spunea că-s bețiv, alcoolic. Este adevărat, chiar mi le comanda, le-am luat de gura ei, apoi le-am pus deoparte. Am fost pus în situația ingrată când făcea scene în toată casă că spunea că mă vede după ochi. Atunci plecam de acasă și mă opream la un polițist pe stradă să-i spun că vreau să suflu în fiolă. Suflam, luam bonul, îl duceam acasă și nu mă credea, ziceam că am prieteni în poliție”, a declarat Alin Oprea la ”Xtra Night Show”.

După ce a povestit episodul frapant în care îi ducea Larisei, bonul care dovedea că nu a consumat alcool, Alin Oprea a mai făcut o dezvăluire șocantă. Se pare că din cauza neîncrederii soției sale în el, aceasta îi pisa medicamentele și i le punea în băutură și mâncare, cu scopul de a-l ajuta în procesul... dezalcoolizării.

”Am descoperit că-mi pune lucruri în băutură și în mâncare și-mi spune că mă va ajuta cu alcoolul”, a mărturisit artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest