Reacția lui Carmen Grebenișan după ce i s-a spus că este sosia Biancăi Drăgușanu: „Na situație”

 

Recent, Carmen Grebenișan a suferit o transformare radicală de look, trecând de la blondul care a consacrat-o, la un roșcat similar cu cel pe care îl are Biancăi Drăgușanu, în unele poze. Lucru pe care l-au sesizat și anumite persoane care au comparat-o cu bomba sexy. Și așa cum era de așteptat, reacția fostei concurente de la „Asia Express” nu a întârziat să apară.

Pe lângă ultima schimbare de look, Carmen Grebenișan este și o clientă fidelă a medicului estetician. Printre operațiile pe care le are fosta concurentă de la „Asia Express” se numără mărirea buzelor și implanturile mamare, intervenții pe care le are și Bianca Drăgușanu, astfel că nu este de mirare că admiratorii lui Carmen mai, mai, să creadă că a încărcat pe contul său de socializare, din greșeală, o imagine cu iubita lui Alex Bodi.

”Am crezut ca esti Bianca Dragusanu!😱, a scris un fan. Replica lui Carmen Grebenișan nu a întârziat să apară: „Na situație”, însă pentru că nu a fost atât de sătisfăcătoare precum și-ar fi dorit internautul, acesta a continuat cu o frază mai răutăcioasă: „@grebenisancarmen nu cred ca mai ai mult😂😂😂, frază care nu a făcut-o pe Carmen să își iasă din calmul ardelenesc, motiv pentru care i-a răspuns în același ton: „Na dumniezo”.

De ce s-a vopsit roșcată

”Am făcut și schimbarea asta. Se cerea deja de o vreme. O să-l mai țin așa mult timp”, a zis Carmen Grebenișan pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest