Reacția lui Culiță Sterp după ce Anna Lesko a vrut să îl sărute: „Chiar m-am gândit înainte”

 

Anna Lesko și Culiță Sterp au lansat împreună un hit care a făcut furori în trending și după cum era de așteptat, videoclipul a fost unul incendiar! Atingeri interzise, ipostaze fierbinți și tensiune... maare! Dar bomba a venit abia când Anna Lesko a dezvăluit că a vrut să îl sărute pe Culiță Sterp, care a reacționat într-un mare fel!

Anna Lesko și Culiță Sterp și-au unit forțele și au lansat o piesă care a fost propulsată rapid în topul preferințelor muzicale ale românilor! Dar videoclipul a fost cel care a ridicat semne masive de întrebare dacă între cei doi artiști s-a înfiripat ceva.

Anna Lesko și Culiță Sterp au fost invitați în cadrul unei emisiuni tv, unde au vorbit deschis despre relația pe care o au, de fapt. Artista a spus, mai în glumă, mai în serios, că înainte cu o seară de filmări s-a gândit cum să facă să nu cadă în păcat cu artistul.

„Eu chiar m-am gândit înainte, de aia nu dormeam toată noaptea, pentru că mă gândeam: „Doamne, ce să fac? La ce să mă gândesc ca să nu-i pup buzițele alea perfecte? Chiar m-am gândit!”, a mărturisit Anna Lesko în cadrul unei emisiuni tv.

Care a fost reacția lui Culiță Sterp

Odată ce a auzit spusele Annei Lesko, Culiță Sterp s-a înroșit imediat, dar a ținut să precizeze că între ei nu există nimic altceva decât o relație de prietenie și de colegialitate.

„Noi suntem acum prieteni. Nu stricăm prietenia. Nu amestecăm una cu alta. Doar în piesă suntem...”, a spus Culiță Sterp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest