Reacția lui Daniel Onoriu după ce soția Isabela a primit în dar un bolid de 350.000 de euro: „Bănuiesc că nu ești prea bărbat”

 

Pilotul de raliuri a oferit la Antena Stars ultimele amănunte despre situația în care se află cu soția sa Isabela.

 

Daniel Onoriu a vorbit despre situația în care se află cu soția sa Isabela. El a avut un comentariu de făcut și cu privire la cadoul consistent pe care aceasta l-a primit de la actualul ei iubit: un bolid în valoare de, nici mai mult nici mai puțin decât 350.000 de euro! Sportivul i-a urat femeii alături de care și-a legat ultimii ani din viață multă sănătate și bucurie.

 

„Nu știu și, sincer îți spun, nici nu mă interesează, eu știu că sunt în divorț cu ea, că ne-am iubit foarte mult și că s-a terminat brusc și mergem înainte. Ce pot să spun? Să fie sănătoasă, să se bucure de ea, atâta tot. Niciun om nu e legat de altul în viața lui, ea a ales o altă viață, eu mi-am făcut deja o altă viață, nu suntem legați. Dacă ea a vrut să facă așa, îi doresc succes, să fie sănătoasă”, a mărturisit Daniel Onoriu, pentru Antena Stars.

 

Totodată, Daniel Onoriu a apreciat că un dar atât de consistent din punct de vedere financiar poate avea o simbolistică deosebită, considerând că iubitul Isabelei, cel care a cumpărat mașina de 350.000 euro nu este „prea bărbat”.

 

„Probabil i-a dat-o împrumut. E altceva să îi dai unei femei o mașină de 350.000 de euro cadou ca s-o ai, bănuiesc că nu ești prea bărbat. Dacă ești bărbat, o iei pentru talentul tău, nu pentru că o cumperi. Să fie sănătoasă, să se bucure de ea, ea de el, să fie sănătoși”, este de părere Daniel Onoriu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest