Reacția lui Edward Sanda, după ce s-a zvonit că el și Cleopatra Stratan vor deveni părinți pentru prima dată!

 
+2 click pentru
galerie

Edward Sanda a avut o primă reacție, după ce în presă s-a tot vehiculat că el și Cleopatra Stratan vor deveni părinți pentru prima dată! Artistul a dezvăluit dacă iubita lui este sau nu este însărcinată!

Edward Sanda și Cleopatra Statan formează unul dintre cele mai fresh cupluri din showbiz-ul autohton! Confirmarea că sunt într-o relație a picat ca o bombă în lumea mondenă românească, mai ales după ce au infirmat de nenumărate ori zvonurile precum că ar exista ceva mai mult între ei.  

Din momentul în care au dat marea veste, toată lumea a stat cu ochii ațintiți pe cei doi amorezi care și-au împânzit conturile de socializare cu fotografii romantice. Însă o anumită imagine a fost cea care a ridicat masive semne de întrebare în rândul urmăritorilor celor doi.

Mai precis, o fotografie în care artistul îi ține mâna pe abdomen iubitei sale!

Vezi această postare pe Instagram

Suntem la fel! 🙈❤️😍 @cleopatrastratan

O postare distribuită de Edward Sanda (@edwardsandaofficial) pe

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, părinți pentru prima dată?

La scurt timp după publicarea imaginii în spațiul public, toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva Cleopatra Stratan este însărcinată. Astfel că Edward Sanda s-a văzut nevoit să scrie un mesaj pe pagina sa de socializare în care să lămurească situația.

”Eu și Cleopatra Stratan nu așteptăm niciun copil. De la noi o să știți întotdeauna adevărul”, a scris Edward Sanda pe pagina sa de Instagram, pentru a pune punct tuturor speculațiilor. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest