Reacția lui Gabi Bădălău după ce fosta soție a spus că părinții lui i-au învățat pe copii poezii pentru adulți!

 

Afaceristul a negat că părinții săi i-ar fi învățat pe copii poezii deochiate, susținând că totul este o invenție a Claudiei Pătrășcanu.

 

Gabi Bădălău a sărit în apărarea părinților lui, după ce Claudia Pătrășcanu i-a acuzat pe aceștia că i-ar fi învățat pe copii poezii cu tentă pornografică. Iubitul Biancăi Drăgușanu spune că fosta lui soție a inventat totul din dorința de a-i face rău lui și familiei sale. Gabi Bădălău a declarat că mama copiilor lui a depus acea poezie ca probă, dar că lucrurile ar fi sta altfel, asta pentru că, potrivit spuselor lui, bunicii paterni nu i-ar fi învățat pe copii cuvinte obscene.

 

„Vreau doar să ne liniștim, să ne creștem copiii în liniște și să o lumineze Dumnezeu, că suntem oameni, să încercăm asta pentru copii, deja e penibil. Se ia de mine, se ia de mama, de tata, să își vadă de treaba ei. E o altă invenție și o minciună de-a ei. A scris pe Google poezii cu înjurături, a scos la imprimantă și a depus în instanță acea poezie sau acele înjurături, inducând faptul că tatăl meu l-a învățat pe copilul cel mic să spună acele prostii. Nu există așa ceva, e disperată vrând să facă rău. Nu există așa ceva”, a declarat Gabi Bădălău, la Știrile Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest