Reacția lui Horia Brenciu despre declarațiile controversate făcute de Dan Bittman: „Lucruri zise din frustrarea acumulată”

 

Horia Brenciu a făcut o serie de comentarii surprinzătoare pe baza declarațiilor controversate ale lui Dan Bittman despre noul coronavirus. Artistul este de părere că frustrarea acumulată în cele șapte luni de pandemie l-a adus pe colegul său de breaslă în centrul unui scandal de proporții.

Afirmațiile lui Dan Bittman cu privire la măsurile de siguranță luate de autorități în contextul pandemiei de coronavirus au stârnit multe controverse, atât din partea oamenilor de rând, cât și din partea colegilor săi de breaslă.

Reacția lui Horia Brenciu despre declarațiile lui Dan Bittman

Printre vedetele care au comentat afirmațiile făcute de Dan Bittman despre restricțiile impuse de autorități împotriva răspândirii noului coronavirus se numără și Horia Brenciu, care a ținut să precizeze că prietenia lui cu solistul de la Holograf este atât de puternică și de lungă durată, încât nu ar putea fi afectată de astfel de controverse.

Deși a evitat să spună dacă este de acord sau nu cu părerea prietenului său, Horia Brenciu a  declarat că este de înțeles revolta lui Dan Bittman, dată fiind frustrarea acumulată în cele șapte luni de inactivitate artistică, din cauza restricțiilor.

,,Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui, ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc, sunt părerile lor. Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”, a mărturisit Horia Brenciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest