Reacția lui Jasmine, după ce a fost dată în judecată pentru 100 de lei: „Nu ne putem omogeniza în această asociere”

 

Dansatoarea a explicat cum a ajuns din nou în fața instanței, după ce în prealabil a mai avut astfel de înfățișări ca urmare a proceselor cu fostul partener.

 

Jasmine a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre situația în care se află. Din câte se pare dansatoarea a fost data în judecată de un bărbat cu care dorea inițial să se asocieze în cadrul unei societăți comerciale. Parteneriatul dintre cei doi a căzut în cele din urmă, însă bărbatul respectiv a insistat în privința asocierii, drept urmare s-a ajuns în instanță.
 

„Am încercat o asociere cu cineva pentru crearea unei noi societăți comerciale. Din păcate, pe parcurs mi-am dat seama că nu ne putem omogeniza în această asociere, iar eu mi-am dorit să renunț. Cealaltă parte și-ar fi exprimat dorința de a-și păstra socitatea în continuare și de a merge ca singurul administrator, dar se pare că nu și-a respectat cuvântul”, a mărturisit Jasmine, pentru Antena Stars.

 

Blondina a precizat că nici nu-l cunoaște prea bine pe bărbatul cu care avea în plan să se asocieze în cadrul unei firme: „Ca drept dovadă, iată dorințele mele de a renunța la această asociere, s-au adeverit, deci ce pot să spun decât că mă bucur că m-am restras în timp util și că n-am continuat în această asociere, probabil că n-ar fi fost bine deloc. Persoana respectivă este doar o simplă cunoștință printr-o altă cunoștință și atât. Nici măcar prietenie, o cunoștință cu care am dorit să creăm un proiect, dar din păcate nu ne-am potrivit deloc. Ambii am venit cu investiția, nu pot să vă spun mai multe de atât pentru că avocatul meu s-a ocupat de restul procedurilor”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest