Reacția lui Laurenţiu Reghecampf, după ce "cuscra" lui, mama Asianei Peng, l-a atacat dur: „Face jocul dezgustător al fostei mele soții”

 

Reacția lui Reghe nu a întârziat să apară după replicile dure ale mamei Asianei Peng către el și iubita lui. Laurențiu Reghecampf susține că Silvana Peng, „cuscra' lui, ar fi consimțit la „jocul dezgustător' al Anamariei Prodan, aducându-le astfel acuzații amândurora. Cu toate astea, antrenorul de la Universitatea Craiova spune că este dispus să o ierte. Iată declarații lui!


Reacția lui Reghe s-a făcut auzită în spațiul public în urma replicilor dure ale mamei Asianei Peng referitoare la el și iubita lui. Laurențiu Reghecampf i-a transmis Silvanei Peng un mesaj, pe rețelele de socializare, prin care susținea că ea ar fi consimțit să facă „jocul dezgustător' al Anamariei Prodan. Cu toate acestea, spune că nu o judecă și că ar fi dispus să o ierte.

În acest weekend, întreg showbiz-ul a fost uluit de interviu oferit de Silvana, mama Asianei Peng. Femeia poate fi considerată „cuscra' lui Laurențiu Reghecampf, având în vedere că Luca, fiul cel mare al antrenorului, și fiica ei sunt împreună de luni bune. În ciuda relației fiicei sale, aceasta nu s-a sfiit și a avut mai multe replici tăioase la adresa lui Reghe și a iubitei lui.

Silvana Peng a oferit un interviu prin care și-a exprimat public părerea despre Laurențiu Reghecampf și cea care urmează să-l facă tată pentru a treia oară. Femeia a spus despre relația lui Reghe cu actuala lui iubită că ar fi „un spectacol macabru'. Printre altele, aceasta susține că antrenorului i-ar plăcea foarte mult femeile, iar pe partenera lui o acuză că i-ar fi despărțit pe Anamaria Prodan și Reghe. În plus, mama Asianei Peng spune că îi este teamă ca fiica ei să nu ajungă la despărțire după 13 ani, la fel cum s-a întâmplat în cazul antrenorului.

În urma interviului oferit de mama Asianei Peng, tânăra cu care fiul cel mare al lui Reghe se iubește de vara trecută, antrenorul a avut o reacție publică. Laurențiu Reghecampf a postat o imagine în care apare alături de iubita lui, de Luca și de Asiana Peng. În dreptul ei, antrenorul a scris și un mesaj amplu.

Încă de la început, Laurențiu Reghecampf și-a justificat reacția, spunând că nu ar fi postat acest mesaj, dacă nu ar fi considerat că i-ar i neîndreptățită familia. Antrenorul Universității Cariova a precizat că Asiana Peng face parte din familia lui și că atât el, iubita lui, cât și Luca, îi oferă iubire și respect. În plus, a spus despre Silvana Peng că ar fi „consimțit să facă jocul dezgustător' al Anamariei Prodan, pe care o numește „fosta lui soție'.

„Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei. Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare.

Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect.

Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa.', a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

În ciuda „înțepăturilor' mamei Asianei Peng, Laurențiu Reghecampf a spus că nu o judecă. A luat această decizie, spunând că, poate, în trecut, a greșit și el, atunci când ar fi fost influențat de alte persoane. Reghe a mai precizat că i-ar plăcea să creadă că Silvana Peng nu se regăsește în cele spuse în interviu și că ele ar fi doar „rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva'.

Pe deasupra, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că e dispus să o ierte pe Silvana Peng, pentru că Asiana nu merită să fie „prinsă la mijloc'. În încheiere, antrenorul a spus despre el și iubita lui, dar și despre Luca și Asiana, că rămân uniți.

„Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva.

Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea. Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie 'prinsă la mijloc' și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui.

În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!', a continuat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest