Reacția lui Miraj Tsunami, după ce a fost acuzat că a înșelat un român din Spania: ”Nu-mi mai aduc aminte dacă banii au intrat la mine”

 

Manelistul este acuzat că ar fi încasat o sumă consistentă în schimbul unei comenzi pe care nu a mai onorat-o. Cum s-a apărat fratele lui Tzancă Uraganu.

 

Miraj Tsunami ar fi primit o sumă cu mai multe zerouri pentru a-i face unui român stabilit în Spania o melodie. Fratele lui Tzancă Uraganu a prezentat situația din punctul lui de vedere în exclusivitate la Antena Stars. El susține că nu a avut timpul necesar să ajungă la studio pentru a trage melodia comandată de bărbatul care trăiește în Spania.

 

"Eu întotdeauna cu studioul sunt cu dus și întors, adică ba am timp să ajung la studio, ba nu am timp din cauza cântărilor. Asta e toată problema, în rest nu am întârziat niciodată în viața mea și nici nu am făcut vreo melodie a cuiva, că sunt mii de melodii pe YouTube în care am făcut melodii la oameni și am primit bani. Nu înțeleg de ce acest om a exagerat așa.", a declarat Miraj Tsunami în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Apoi a adăugat că nu-și amintește dacă a încasat suma respectivă: "Banii nu îmi mai aduc aminte dacă au intrat la mine. Eu i-aș spune să mă sune să vorbesc direct cu el. Dacă îmi trimite foaia cu ce a spus el, din toate preocupările mele pe care le-am avut eu și din timpul meu pe care nu l-am avut să ajung la studio să-i fac melodia, am să-i fac melodia, nu este problemă de așa ceva. Dar asta nu înseamnă că i-am dat țeapă, doar am întârziat câteva luni, dar nu înseamnă că i-am dat țeapă și că nu îi voi mai face melodia."

 

Apoi a revenit la problema inițială, a lipsei de timp, fiindcă e prea ocupat. "E vorba de timp aici, pentru că nu ai unde să te împarți, acum te duci la o nuntă, mâine, poimâine la o nuntă și te duci la studio când ai timp, mai trebuie să trag melodii și pentru alții, comerciale, dar și pentru noi ca să stăm mereu în top acolo.", a mai spus artistul, tot pentru Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest