Reacția lui Misty, după ce s-a vehiculat că este însărcinată! Va fi Keo, tată pentru a doua oară? „Grămada cerea vârf”

 

După ce s-a vehiculat că Misty este însărcinată, artista a reacționat! Iubita lui Keo a dat cărțile pe față și a mărturisit dacă îl va face pe cântăreț tată pentru a doua oară!  

Recent, o imagine publicată de Misty pe contul său de socializare i-a făcut pe mulți dintre urmăritorii ei să fie siguri că va deveni, din nou, mămică. Fotografia cu pricina o întruchipa pe blondină în brațele lui Keo, iar mâna micuței lor era pusă pe burtica ei, semn că urmează să aibă un frățior sau o surioară.

A dat cărțile pe față

Misty a dezvăluit că nu este însărcinată, dar nu ar spune nu unei minuni de genul. Se pare că gestul mâinii micuței Arya pe abdomenul ei a reprezentat, de fapt, „vârful” unui „grămezi”, adică rodul iubirii dintre ea și Keo.

”Nuuuuu sunt insarcinata! 😞 Not yet, cel putin! 🙂 Doamne ajuta, intr-un viitor apropiat! “The best is yet to come” m-am referit la faptul ca Arya creste si pe zi ce trece ne surprinde si ne bucura din ce in ce mai mult! Iar manuta ei apare in cadru pentru ca “gramada cerea varf” 😅 Va pup si multumesc tururor!”, a scris iubita lui Keo.

S-au mutat împreună

Cu aproape o lună înainte de pandemia de coronavirus, Keo și Misty s-au mutat împreună, într-o casă nouă, acolo unde se bucură de viața de familie și de momentele petrecute alături de micuța lor Arya.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest