Reacţia lui Silviu Prigoană după ce Adriana Bahmuţeanu a spus că a venit poliţia la ea acasă: "Este o femeie disperată!"

 
+3 click pentru
galerie

Războiul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană atinge cote greu de imaginat. Un nou episod traumatizant a avut loc în această dimineaţă, când cei doi băieţi ai cuplului trebuiau să meargă în vizită la tatăl lor, acesta fiind weekendul stabilit de instanţă, dar cei mici au refuzat categoric acest lucru.

A fost chemată şi Poliţia la faţa locului. Tensiunile sunt cu atât mai mari, cu cât zilele trecute instanţa i-a acordat omului de afaceri un nou drept de a merge cu băieţii în vacanţă în Bulgaria. Decizie care a scos-o din minţi pe Adriana, care, la rândul ei spune că avea planuri de concediu cu copiii.

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au intrat în legătură telefonică directă la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars, şi s-au certat din nou.

"Poliţia nu a intervenit, nu a fost nimic exploziv. Nu a fost niciun scandal între mine şi Adriana Bahmuţeanu, mincinoasa neamului. Şoferul meu a fost la uşa ei, care nu a vrut să dea copiii. Eu am vrut să ridic copiii de la domiciuliul mamei, pentru că am hotărâre judecătorească. Cel mic a ieşit din casă plângând şi mi-a spus că vrea să vină cu mine, am şi înregistrări. (...) Nu poţi să întărâţi copiii împotriva mamei sau a tatălui. Doamna e geloasă pe cine am ieşit eu în vacanţă. Este o femeie disperată. Divorţul a fost pronunţat, aşa că am dreptul să ies cu cine vreau şi când vreau," a spus Silviu Prigoană.

"Copii sunt cei care nu au dorit să meargă la tatăl lor, nu le-am interzis eu nimic. Eu nu le-am promis nimic. Amândoi copiii au spus în faţa poliţiei că nu vor să meargă la tatăl lor," a spus Adriana Bahmuţeanu, la "Star Magazin", de la Antena Stars.

Aflaţi toate detaliile în materialele video de mai sus!

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest