Reacția lui Valentin Sanfira, după ce s-a vehiculat că ar fi avut o relație cu logodnica lui Dani Oțil

 

Valentin Sanfira a avut o primă reacție, după ce s-a vehiculat că ar fi avut o relație cu Gabriela Priscăriu, logodnica lui Dani Oțil! Cum a răspuns interpretul de muzică populară zvonurilor?

Recent, în presă, au apărut speculații precum că Gabriela Priscăriu a avut o relație cu Valentin Sanfira tumultuoasă, înainte de a se logodi cu Dani Oțil. Mai mult de atât, s-a spus și că despărțirea dintre celebrul model și interpretul de muzică populară nu a fost deloc una pe cale amiabilă. Care este adevărul, de fapt?

Reacția lui Valentin Sanfira, despre presupusa relație cu logodnica lui Dani Oțil

Contactat de reporterii Spynews.ro, Valentina Sanfira a infirmat toate zvonurile precum că ar fi avut o relație amoroasă cu Gabriela Priscăriu. Mai mult de atât, interpretul de muzică populară a mărturisit că a văzut-o o singură dată pe logodnica lui Dani Oțil, în cadrul unui eveniment la care a mers, în urmă cu ceva timp, alături de Maria Cârneci, unde Gabriela era model pentru niște produse de make-up.

”Nu este adevărat, sub nicio formă. Nici nu o știu bine pe fată. Am văzut-o odată la un eveniment la care am mers cu doamna Maria Cârneci și poate am făcut niste poze atunci. O știu din vedere, dar nici pe departe, nicio legătură. Nici nu știam cu cine este Dani”, a declarat artistul în exclusivitate pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest