Reacția Mishei, după dezvăluirile din cartea lui Connect-R: ”Va avea de așteptat mult și bine. Nu-mi arde!”

 

În cartea pe care a lansat-o recent, Connect-R a menționat că nu își va reface viața până când Misha, fosta sa parteneră, nu își va face același pas. În urma acestui dezvăluire, Misha a avut o reacție surprinzătoare.

Întrebată dacă se simte pregătită pentru o altă relație, Misha a precizat că nu se gândește la acest aspect în prezent și că nu are timp pentru o nouă relație. Concentrarea sa este îndreptată către cariera sa în muzică, iar lansarea unor noi piese reprezintă prioritatea principală.

„Nu am de gând să îmi refac viața, nu îmi stă gândul la așa ceva. Sunt axată pe carieră, urmează să scot câteva piese și mă axez foarte tare pe treaba asta. Chiar nu îmi arde de așa ceva în momentul de față. Nu simt nevoie, nici nu aș avea timpul necesar să aloc unei relații. Dacă el va aștepta ca eu să fac pasul ăsta, va avea de așteptat mult și bine”, a mai adăugat ea.

Misha a mai dezvăluit că de dragul fiicei lor, Maya, cei doi foști soți își fac unele concedii împreună. „Pentru Maya facem aceste vacanțe, de obicei, mergem în vacanțe în fiecare an de ziua Mayei, pentru că, logic, copilul se bucură de momente petrecute cu ambii părinți. Noi nu am discutat niciodată cu Maya subiecte de genul, este un copil și noi vrem ca ea să își păstreze această puritate de copil. Nu am băgat-o niciodată în subiecte de genul ăsta. Înțelege foarte multe lucruri fără să întrebe”, a mărturisit artista


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest