Reacția neașteptată a lui Lino Golden, după ce Alex Velea a dezvăluit de la ce a pornit scandalul dintre ei!

 

După tot felul de speculații legate de motivele care au dus la destrămarea prieteniei dintre Alex Velea și Lino Golden, iubitul Antoniei a decis să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie ce anume a dus la ruperea relației dintre ei, de fapt. La scurt timp după vlog-ul postat de Velea, Lino a reacționat imediat, într-un mod neașteptat.

Potrivit spuselor lui Alex Velea, se pare că motivele care au stat la baza destrămării relației de prietenie și de colegialitate cu Lino Golden și Mario Fresh au fost, atât incompatibilitatea în ideile artistice care au generat multe frustrări, cât și dorința celor doi de a forma un grup doar cu Alex Velea, excluzându-i pe ceilalți artisti din Golden Boy Society.

Mai mult decât atât, tot în cadrul vlog-ului, Alex Velea a spus că prietenia dintre Lino și Abi este una doar de dragul cifrelor, fiind dezamăgit de caracterul de care “fiul adoptiv” a dat dovadă.

”Cum puteți, mă băieți, să vă dați mari prieteni, când acum câteva luni, tu, Abi, îl înjurai de morți pe Lino și tu, Lino, îl făceai pe Abi gunoi? Dar știu, de dragul cifrelor, tu, Lino, ești gata să lingi acolo unde ai scuipat. Uiți că acum câteva luni, omul ăsta ar fi făcut orice ca să te distrugă, iar acum pozezi în prietenul lui. Mi se pare josnic. Nu-mi imaginam căț poți să te duci atât de jos, dar uite că poți”, a zis Velea.

Reacția neașteptată a lui Lino Golden, după spusele lui Alex Velea

La scurt timp după ce vlog-ul lui Alex Velea a fost publicat pe canalul său de YouTube, Lino Golden i-a transmis un mesaj emoționant, semn că vorbele mentorului său l-au înduioșat.

Lino i-a mulțumit atât lui, cât și Antoniei, pentru faptul că l-au primit în casa lor și l-au tratat de parcă ar fi fost copilul lor, gest care va rămâne mereu în sufletul lui.

”Multumesc unchiule ca ai avut incredere in mine si ca m-ati luat la voi in casa. O sa raman vesnic recunoscator. Drumurile noastre se separa dar va doresc tot binele din lume.️ #nofakepost #dinsuflet”, a scris Lino Golden.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest