Reacția Oanei Lis, după ce a fost criticată că l-a luat la mișto pe Viorel Lis pe internet: „Pe mine mă ajută!”/ VIDEO

 

După ce l-a luat la mișto pe soțul ei pe internet, Oana Lis a fost dur criticată de cei care o urmăresc pe social media pentru glumele pe care le-a făcut pe seama lui Viorel Lis. Vedeta a avut o primă reacție despre situația controversată pe care nu aștepta să o stârnească.

Oana Lis le-a dat replică tuturor celor care o critică, în direct, la Antena Stars. Vedeta a fost pusă la zid pentru glumele pe care le-a făcut despre Viorel Lis, pe contul ei de socializare, glumițe care făceau referire la planurile pe care le are după moartea partenerului de viață.

După ce a văzut reacția acidă a oamenilor, Oana Lis a ținut să precizeze că înainte să posteze gluma pe internet, s-a consultat cu Viorel Lis și i-a cerut permisiunea. Mai mult decât atât, se pare că și fostul edil al Capitalei a fost amuzat de ce a putut scrie soția sa, astfel că valul de hate pe care l-a primit pe contul ei de socializare a fost total nejustificat.

„Simțul umorului îl am de mică, din familie. (...) Noi facem tot timpul caterincă unul de altul. De exemplu, eu nu tolerez pe pagina mea de Facebook ca cineva să facă mișto de Viorel sau de persoanele dragi, dar eu îmi permit să fac glume de mine și de soțul meu. Sunt glumele nostre interioare, el le aprobă”, a explicat Oana Lis la Antena Stars.

Cât despre maniera agresivă în care a fost abordată de diferite persoane din cauza cuvintelor pe care le-a scris despre soțul ei pe internet, Oana Lis a mărturisit că nu o afectează deloc, ci din contră, chiar o amuză.

„Eu am un râs și am un râs special. Viorel se sperie când îl aude. E un râs mai ironic, care apare atunci când sunt nervoasă. Decât să plâng, mie îmi place să râd. Poate că sunt momente când nu ar fi de râs și poate că eu atunci râd și fac mișto pentru că e felul meu de a fi. E o chestie care pe mine mă ajută. (...) Oamenii care au simțul umorului sunt plăcuți de alți oameni, dar anul ăsta, lumea e foarte supărată, cu nervii la maxim. (...) Pe mine nu mă mai afectează. Am citit comentariile alea și am râs de nu am mai putut”, a mărturisit vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest