Reacţia Oanei Roman după ce Serghei Mizil a jignit-o la TV: „Pe mine...”

 


Oana Roman a reacționat public, după ce Serghei Mizil a jingit-o la TV. Partenera lui Marius Elisei a postat un mesaj pe rețelele de socializare despre acest subiect, după ce un fan a chestionat-o în această privință. Fiica Mioarei Roman a susținut că nu avea habar despre comentariul lui și că nici măcar nu o interesează.

Oana Roman a reacționat după ce Serghei Mizil a jingit-o la TV. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a făcut acest gest, după ce fanii au chestionat-o în legătură cu acest subiect. Partenera lui Marius Elisei a transmis că nu o interesează de nimeni și că dacă pe alții îi interesează de ea, înseamnă că ea nu e nesemnificativă în fața lor.

„Cu Adriana Bahmuțeanu, fără niciun pic de ezitare, că Oana Roman mă mânca. Punea muștar pe mine și mă alerga toata insula', a spus Serghei Mizil în cadrul unei emisiuni. 

Întrebată de un fan dacă a auzi ce a spus Serghei despre ea, Oana Roman a reacționat în acest sens și a spus că nu o interesează ce spun alții despre ea.

„Habar n-am despre ce vorbești și nici nu mă interesează. Pe mine de alții nu mă interesează. Dacă pe alții îi interesează despre mine înseamnă că nu sunt deloc nesemnificativă', a răspuns vedeta pe InstaStory.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest