Reacția Oanei Zăvoranu după ce s-a spus că mașina i-a fost scoasă la licitație: „Asta se întâmplă cu mine”

 

Diva a dorit să pună punct speculațiilor potrivit cărora ar rămâne fără mașină, precizând că aceasta se află fix în fața casei sale.

 

În ultima perioadă, s-a răspândit zvonul că mașina Oanei Zăvoranu va fi scoasă la licitație. Vedeta a dorit să pună capăt acestor vorbe și a intervenit în exclusivitate la Antena Stars, unde a susținut că lucrurile nu stau deloc așa, iar bolidul se află parcat în fața casei sale.

 

„Vreau să discutăm despre ultimul... care se scrie de mine, că mașina mea se vinde la nu știu ce licitații de către o casă de amanet. Deci nu e vocea mea, nu sunt eu, eu nu exist, n-am nici chiloți pe mine, sunt dintr-o pierdere în pierdere, sunt o pierzantă, oricum fac conturi, live-uri și vă păcălesc de mine că sunt ei”, a mărturisit bruneta în exclusivitate la Antena Stars.

 

Axctrița susține că există persoane rău intenționate care doresc să o compromită: „În direct, Oana Zăvoranu care nu v-a mințit niciodată, vă arată că mașina ei este fix în fața casei. Normal că unui lider adevărat și șmecher ce faci? Îi dai în cap! Bravo! Asta se întâmplă cu mine, dar ce nu au știut cei ce au vrut să-mi dea în cap este că eu am mai multe capete”.

 

Totodată, în exclusivitate la Antena Stars, Oana Zăvoranu a anunțat că are un plan măreț: „Da, plătesc în procese în care așa a considerat instanța că trebuie să plătesc, pentru că am încercat să deschid oamenilor ochii că o priză o pot cumpăra de oriunde, că o cremă pe care nu o folosești, nu o poți recomanda, că multe multe multe. Credeți-mă că am să vă demonstrez, la un moment dat, de ce am tăcut. Am să vă spun cuvânt cu cuvânt, așa transparentă cum mă știți, nu vreau să am conflicte cu nimeni. Vreau pur și simplu împreună cu voi, cei care ați crezut în mine de la început, vreau să construiesc ceva ce nu a reușit să construiască nimeni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest