Reacția Oanei Zăvoranu, după ce s-a vehiculat că Pepe ar fi fost agresiv cu Raluca Pastramă! Declarații exclusive!

 

Informația că Raluca Pastramă ar fi obținut un ordin de restricție pe numele lui Pepe, după ce acesta ar fi fost agresiv cu mama copiilor săi, în mijlocul străzii, a ridicat foarte multe semne de întrebare referitoare la motivele reale ale despărțirii celor doi. Subiectul a fost comentat de Oana Zăvoranu, actrița oferind  declarații exclusive pentru Spynews.ro.

Pepe și Raluca Pastramă ocupă, din nou, primele pagini ale tabloidelor, după ce s-a vehiculat că artistul ar fi fost violent cu încă soția lui. Oana Zăvoranu este de părere că tot ce se întâmplă între cei doi este un plan bine pus la punct de amândoi pentru a captiva atenția publică, dat fiind că pandemia de coronavirus l-a afectat grav financiar pe artist.

„În afară de faptul că mi se r@#$ și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Că... nu știu... există ei poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine. Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu b@#$ nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes. Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat”, a declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Mai mult de atât, Oana Zăvoranu a ținut sa precizeze și faptul că Pepe nu a fost niciodată violent cu ea, în timpul relației, așa cum s-a vehiculat în presă. În stilul caracteristic, „Querida” a completat menționând că dacă s-ar fi întâmplat așa ceva, artistul „nu mai exista astăzi pe planeta Pământ”.

"A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una a dat doi pumni în șifonier. Acum nu știu poate dacă l-a inspirat fața ei vreodată și în particular i-a dat două în mufă, asta n-aș ști să spun, pentru că ar însemna să aberez că nu sunt vreo muscă pe perdeaua lor”, a mai spus „Querida”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest