Reacția Poliției după ce Alex Bodi a fost săltat de oamenii legii și băgat în carantină forțată! Cum poate anula decizia autorităților/ VIDEO

 

Oamenii legii au vorbit în exclusivitate despre motivul pentru care l-au băgat în carantină forţată pe Alex Bodi, în miezul nopții, după ce l-au oprit pentru viteză excesivă pe străzile din Capitală. Totodată am aflat și cum iubitul Biancăi Drăgușanu poate anula decizia autorităților! 

Astăzi a explodat bomba în showbiz-ul românesc, după ce s-a aflat că Alex Bodi a fost dus în carantină instituționalizată. Incidentul a avut loc după ce afaceristul a fost oprit de oamenii legii pe străzile din Capitală pentru încălcarea limitei de viteză, însă ce au descoperit a fost și mai și.

Alex Bodi ar fi trebuit să se afle în izolare, pentru că se întorsese de curând din străinătate. Cu toate acestea, este posibil ca afaceristul să fi ajuns în carantină, dintr-o eroare, întrucât există o hotărâre a Guvernului care a intrat în vigoare pe 15 iunie 2020, care prevede că se exceptează de la măsura de carantinare sau izolare persoanele venite din țările stabilite pe baza analizei efectuate de Institutul Național de Sănătate Publică, iar printre statele menționate se află și Croația, țara din care se întorsese iubitul Drăgușancăi.

Pentru a lămuri situația, Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a prezentat situația în care se află Alex Bodi și ce măsuri s-au luat.

”Ieri, pe 23 iunie, anul în curs, în jurul orelor 12, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic, pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104/h. Șoferul, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a fost sancționat cu o amendă contravențională în valoare de 2.175 lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile”, a declarat pentru Antena Stars, Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al DGPMB.

Pe lângă amenda de 2.175 de lei pe care a primit-o și supendarea permisului pe o perioadă de 90 de zile, din cauza încălcării vitezei legale, Alex Bodi va trebui să stea în centrul de carantinare încă 14 zile.

”Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că șoferul se afla în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază, unde va petrece 14 zile”, a mai declarat Ciprian Romanescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest