Reacția Poliției, după ce Brigitte Pastramă a fost tâlhărită de amicii fiului ei! A depus plângere împotriva lor

 

Brigitte Pastramă a căzut victima amicilor fiului ei! Vedeta a fost tâlhărită de prietenii băiatului ei, iar Poliția a avut prima reacție după incident. Oamenii legii au dezvăluit că fiul brunetei se afla și el în anturaj și era sub influența unor substanțe interzise.

IPJ Ilfov a avut o primă reacție după ce Brigitte Pastramă a depus plângere împotriva amicilor fiului ei care au furat mașina. Vedeta a reclamat și faptul că băiatul ei i-a furat mașina, după ce s-a drogat.

La fața locului polițiștii din Voluntari efectuează cercetări în privința situației în care a fost pusă Brigitte Pastramă.

COMUNICATUL POLIȚIEI

La data de 22 iunie a.c, în jurul orelor 09:33, Inspectoratul de Poliție a Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 19 ani, i-a furat mașina, acesta aflându-se sub influența substantelor interzise.
La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de activități specifice.

Din primele verificări a rezultat faptul că fiul apelantei a plecat în cursul nopții cu mașina mamei sale, dar a revenit la domiciliu. Persoana vătămată și fiul acesteia au fost conduse la sediul Poliției orașului Voluntari pentru cercetări.

În prezent polițiștii orașului Voluntari efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor și circumstanțelor în care s-ar fi produs fapta sesizată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest