Reacţia Roxanei Dobre, după ce cumnatul lui Florin Salam a confirmat că mama ei ar fi plătit 10.000 de euro ca să fie bătut!

 

Roxana Dobre a avut o primă reacție, după ce cumnatul lui Florin Salam a confirmat faptul că mama ei ar fi plătit suma fabuloasă de 10.000 de euro ca să fie „aranjat”. Potrivit spuselor fratelui Fănicăi, femeia ar fi fost deranjată de o conversație telefonică pe care acesta ar fi avut-o cu „Regele”, în care a fost și ea menționată!

Un nou scandal de proporții ține primele pagini ale tabloidelor ocupate! Contactat de reporterii Antena Stars, Florin Albu a confirmat că mama Roxanei Dobre a scos din buzunar, nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro pentru a angaja pe cineva care să „se ocupe de el”.

„Vă spun sincer că eu am avut o ceartă cu Florin Salam și am vorbit despre femeia asta, despre sora mea, niște chestii care sunt în familie și probabil că a deranjat-o vreun cuvânt, ceea ce am spus eu.” a dezvăluit Florin Albu.

Fratele Fănicăi ne-a mărturisit că a aflat de gestul șocant al soacrei lui Florin Salam, datorită unui bun prieten care ar fi fost contactat chiar de aceasta, pentru a-l bate măr: „Mă cred iubit de Dumnezeu, pentru că s-a ivit un om cu care mă cunosc și îmi este foarte bun prieten. El m-a anunțat și pe mine, mi-a trimis și printarea cu ce a vorbit ea că vrea să dea 10.000 de euro ca să mă bage în spital să o răcorească pe ea” ne-a spus fratele Fănicăi.

Care a fost reacția Roxanei Dobre

Contactată de reporterii Antena Stars, Roxana Dobre s-a arătat frapată de informațiile pe care i le-am oferit, susținând că este pentru prima dată când aude o asemenea aberație. Partenera de viață a lui Florin Salam a infirmat toate spusele fratelui Fănicăi și a mărturisit că este doar un mod de a le păta imaginea.

„Este aberant. Nu este nimic adevărat. Sunt oameni care vor sa ne facă răul” a spus Roxana Dobre pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest