Reacția Sânzianei Buruiană după ce Bianca Rus nu a înlocuit-o la emisiunea din Ungaria: „M-a încurcat destul de tare”

 

Blondina a făcut declarații exclusive la Antena Stars, după ce prietena ei a dezamăgit-o pentru că nu i-a ținut locul timp de două săptămâni la producția pe care o are în Budeapesta.

 

A trecut mai bine de un an de când Sânziana Buruiană s-a mutat din România în capitala Ungariei, acolo unde prezintă o emisiune TV. Soția lui Nicolae Zuluf a avut nevoie de o mână de ajutor din partea prietenei Bianca Rus. Ea i-a cerut acesteia să o înlocuiască timp de două săptămâni la emisiune, întrucât avea turta fetiței celei mici. Pentru că nu a avut un contract concret, Bianca a refuzat propunerea.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Sânziana Buruiană și-a spus poziția vis-à-vis de neînțelegerile cu prietena ei.''Imaginează-ți că nu mă așteptam ca Bianca să nu ajungă. Am lăsat în locul meu o persoană pe care nu o cunoșteam. Bianca este prietena mea și nu mă pot supăra pe ea, însă, într-adevăr, m-a încurcat destul de tare în momentul în care am avut nevoie de ea să mă înlocuiască la emisiunea pe care o prezintă în Ungaria, deoarece veneam acasă pentru turta celei mici.

 

Mi-a promis c-o să vină în mare, au încântat-o, cred eu, condițiile, că va sta în locul meu, că va beneficia de aceleași condiții pe care le-am avut eu. Era vorba să mă înlocuiască timp de două săptămâni. Numai că ulterior au apărut tot felul de probleme printre care și cățelul Biancăi care nu avea pașaport, iar la graniță dacă mergi cu avionul sau cu trenul, trebuie să aibă pașaport.

Am fost foarte supărată pentru că mi s-a spus așa că nu a avut încredere în mine, având în vedere că eu îi spusesem de la început toate condițiile, vedea, adică știa despre ce este vorba.

 

Într-adevăr ea voia să aibă contractul dinainte, dar fiind weekend, lucrurile acestea nu puteau să se rezolve decât în momentul în care ea ajungea acolo. Partea interesantă a fost că Bianca mi-a spus că și-a luat alt angajament dacă nu a primit răspunsul în 10 minute.”a mărturisit Sânziana Buruiană, în exclusivitate la Antena Stars.

 

De partea cealaltă, Bianca Rus declarase că nu a acceptat propunerea venită din partea prietenei întrucât nu a primit un contract de colaborare din partea postului respectiv: ''Asta a fost absolut tot și probabil Sânziana s-a supărat puțin că a zis că mă așteaptă în gară, că o să fie ok, dar eu pe vorbe nu merg. Eu nu am tras țeapă absolut nimănui, nici ei, nici firmei respective, pur și simplu, eu dacă merg undeva trebuie să semnez un contract, nu mă duc pe vorbe. Dacă nu am semnat contractul, asta nu înseamnă că am stabilit ceva, nu a fost vorba despre un contract verbal, a fost vorba de un contract în scris.''


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest