Reacția stranie a lui Lino Golden, după ce a fost atenționat că Abi, noul prieten, îl înjură „pe la colțuri”!

 

Un nou scandal de proporții ocupă primele pagini ale tabloidelor din România! După ce Lino Golden l-a „renegat” pe Alex Velea și a căzut la pace cu Abi Talent, băiatul pe care îl satiriza în versuri, nu cu puțin timp în urmă, acum foștii tovarăși ai rapper-ului au scos la lumină materiale incriminatorii care îl au ca protagonist pe noul prieten al acestuia! Iar reacția lui Lino a fost una extrem de ciudată!

Lino Golden i-a spus „Adio” lui Alex Velea, omul care i-a fost prieten, mentor și părinte, luându-l sub aripa lui de la o vârstă extrem de fragedă. Deși încă nu se știe cu exactitate de la ce anume a pornit conflictul dintre ei, Lino a mărturisit pe contul lui de socializare, că în curând, va explica întreaga situație cu lux de amănunte.

“Știți oamenii ăia care vorbesc despre toată lumea? Și după, tot ei dau sfaturi și vorbesc de cei care bârfesc? Vreți să vă zic despre ei? Ăia sunt cei mai șerpi, cei mai periculoși”, a spus Lino Golden pe pagina sa personală.

Reacția stranie a lui Lino Golden, după ce Abi l-a înjurat de tatăl mort

După ce a decis să se distanțeze de cel care l-a ajutat să îsi creeze un nume în industrie și să se împrietenească cu cel mai mare dușman al acestuia, Lino Golden a fost atenționat de foștii tovarăși, că Abi Talent îl înjură „ pe la colțuri”, semn că prietenia lor nu este deloc veridică.

”Bravo, P****o! Ăsta te înjura de taicătu' mort și acum sunteți frățiori”, a fost recția dură a lui Jo Klass, unul dintre foștii prieteni ai lui Lino, dar și parte a familiei Golden Boy Society

 La scurt timp după ce a fost atenționat de foștii prieteni, Lino Golden a sărit imediat în apărarea lui Abi, băiatul pe care îl punea la zid prin versuri, prin intermediul unui mesaj pe instagram: ”Iartă-i Doamne, că nu știu ce fac!”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest