Reacţia surprinzătoare a Adrianei Bahmuţeanu după ce a aflat că Silviu Prigoană va pleca din nou în vacanţă cu cei mici

 
+2 click pentru
galerie

Din vacanţă în vacanţă! Băieţii lui Silviu Prigoană şi ai Adrianei Bahmuţeanu se pregătesc să plece din nou, în vacanţă, alături de tatăl lor. Silviu Prigoană a vorbit despre noua escapadă şi a spus ce destinaţie de vacanţă au ales de această dată.

De când cei doi nu mai formează o familie, au mers foarte des prin instanţele de judecată. N-au reuşit cu niciun chip să se înţeleagă asupra custodiei copiilor, aşa că judecatorii au fost cei care au făcut pace intre ei. De această dată instanţa i-a dat câştig de cauză omului de afaceri care dorea să meargă din nou în vacanţă alături de cei mici.

Adriana Bahmuţeanu a intrat în legătură telefonică la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars, şi a comentat această decizie a instanţei.

"August este singura mea lună libera, am făcut rezervări şi la mare şi la munte. Mi se pare grav ce a obţinut dl. Prigoană. I-am făcut plângere judecătoarei la CSM. Aveam rezervări la mare, iar dl. Prigoană a obţinut în trei zile permisiunea de a merge cu copiii în vacanţă. Asta dovedeşte că el are putere şi influenţă. Mi-a stricat vacanţa. Este un abuz din partea justiţiei. Eu la 1 septembrie încep munca, el este un pensionar de lux. El cere instanţei orice şi i se aprobă. Mie nu mi s-a aprobat nici consilierea psihologică a minorilor. 

O să ajung şi la Curtea Drepturilor Omului. O să mă lupt până în pânzele albe. Copiii nu mai vor la tatăl lor. Voi face toate demersurile legale pentru ca aceşti copiii să nu mai sufere pe viitor", a declarat Adriana Bahmuţeanu, la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest