Reacţia surprinzătoare a Adrianei Bahmuţeanu după ce a aflat cine este noua parteneră a lui Silviu Prigoană

 
+2 click pentru
galerie

Adriana Bahmuteanu şi-a încarcat bateriile în vacanţă! A început în forţă cu câteva zile la Herculane, după care s-a retras în Delta Dunării. Şi dacă e să ne luăm după pozele postate de Adriana pe contul ei de socializare, distracţia a fost totală.

Prezentatoarea emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, a intrat în direct la jurnalul "Star News" şi a dat toate detaliile despre cum a fost în vacanţă. De asemenea, Adriana Bahmuţeanu a vorbit şi despre pozele în care Silviu Prigoană a apărut cu altă femeie.

"A fost frumos, ca în vacanţă, ne-am plimbat, am făcut înnot, am fost în Delta Dunării, unde am descoperit o insulă extraordinară, ceva aşa ca în laguna albastră. Foarte frumos a fost. Copiii s-au luat cu joaca, s-au luat cu alte lucruri, am mers cu barca, am pescuit. Astăzi, ar fi trebuit să merg şi la mare, aveam rezervare la Eforie Nord, întrucât copiii trebuie să plece într-o vacanţă cu fostul soţ în Bulgaria. Fostul soţ a cerut în instanţă să plece în vacanţă cu copiii, în condiţiile în care şi noi aveam rezervări făcute şi plătite, şi asta este. Pentru două zile, nu mai avea rost să plecăm. Copiii au refuzat să plece cu tatăl lor, deşi eu nu le-am spus niciodată aşa ceva, ci din contră le-am spus să păstreze legătura cu tatăl lor.

(despre noua parteneră a lui Silviu Prigoană) Da am văzut pozele, dar nu mă interesează. Chiar mă bucur pentru el, că şi-a găsit în sfârşit pe cineva cu care se înţelege," a spus Adriana Bahmuţeanu, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest