Reacția uluitoare a Danielei Crudu, după ce 50 Cent s-a arătat impresionat de formele ei: „Poate se lipește ceva”

 

Face ce face și atrage atenția oricum! Așa cum s-a întâmplat și în cazul lui 50 Cent! Daniela Crudu a intrat în vizorul celebrului rapper internațional, care s-a arătat impresionat de formele ei, iar bruneta nu a întârziat să reacționeze!

Nu este pentru prima dată când Daniela Crudu ajunge în atenția lui 50 Cent. În urmă cu câțiva ani, artistul de peste Ocean a distribuit o înregistrare video în care fosta asistentă TV își scotea lenjeria intimă în direct.

Ce este drept, nici de data aceasta, atenția oferită de 50 Cent Cruduței nu a fost una într-o manieră neapărat pozitivă, iar asta pentru că postarea cu fosta asistentă sublinia o altă gafă făcută de aceasta la TV.

Mai precis, rapper-ul internațional a publicat un articol în care se vorbea despre dezinvoltura tinerelor românce care prezintă vremea în România. Încă nu știm dacă a apreciat curajul nebun al Cruduței pentru decolteurile amețitoare pe care le prezenta în fiecare dimineață, când stătea în fața hărții, ori a fost un exemplu de „așa nu”, însă ce este cert, este că Daniela Crudu a profitat din plin de atenția primită din partea lui 50 Cent.

Astfel că fosta asistentă TV i-a transmis un mesaj starului, în stilul caracteristic: ”Mi-ați dat o idee super. Să-i zic lui 50 CENT să distribuie și o postare cu mașina mea, poate se lipește ceva. 50 CENT, sunt eu Daniela. Daniela din Ferentari și asta e mașina mea! Please, share, dacă tot ești băiat bun”, a spus Daniela Crudu, amuzată de situație.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest