Reacția uluitoare a lui Dan Negru, după declarațiile controversate făcute de Dan Bittman despre coronavirus!

 

După ce Dan Bittman a devenit cel mai comentat om al momentului, din cauza declarațiilor făcute despre noul coronavirus, în care a spus că măsurile de siguranță impuse de autorități sunt mult prea exagerate pentru situația prin care trece toată lumea, Dan Negru a reacționat!

Declarațiile controversate ale lui Dan Bittman au reușit să stârnească reactiile multor persoane publice din showbiz, printre ei numărându-se și Dan Negru. Prezentatorul TV a criticat aspru părerile cântărețului, însă într-o manieră destul de subtilă, ținând să sublinieze faptul că lumea mondenă românească este plină de artiști „fără opinii”, indiferent dacă sunt pro sau contra.

Mai mult de atât, Dan Negru a precizat că nu îi ia apărarea lui Dan Bittman, referitor la opinia pe care a prezentat-o despre pandemia de coronavirus, dar nici nu se situează contra lui.

Showbizul românesc e fără opinii. E despre Sala Palatului şi «mânuţele in aer». Aşa cum Annie Lennox sau Bon Jovi au contrazis-o pe Madonna, tot aşa nimeni din showbiz-ul românesc nu a avut vreo părere despre Bittman. Pro sau contra. Pentru că showbiz-ul românesc e despre «hai, mânuţele in aer». Postarea asta nu e pro sau contra Bitman! E despre «mânuţele in aer»….”, a fost o parte din mesajul scris de Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Declarațiile controversate ale lui Dan Bittman

Recent, Dan Bittman a mărturisit că el nu crede că există cazuri de decese din cauza coronavirusului, ci alte au fost cauzele morților. Mai mult de atât, artistul a invocat că bilanțul deceselor provocate de acest virus nu poate fi aflat, dat fiind că medici nu efectuează necropsiile în momentul în care pacienții se sting pe paturile de spital.

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinţi, dar nu pot să înghit informaţie fără discernământ", a spus Dan Bittman, la Gândul Live.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest