Reacția uluitoare a lui Dani Mocanu, după ce a fost percheziționat, din cauza videoclipului în care apare un leu rănit!

 

Casa lui Dani Mocanu a fost percheziționată, în cursul dimineții de miercuri, după ce în videoclipul manelistului a apărut un leu rănit. Cântărețul a avut o reacție uluitoare, după intervenția autorităților!

Dani Mocanu a creat adevărate valuri de revoltă printre iubitorii de animale, după ce în videoclipul lui muzical a apărut un leu rănit. Manelistul s-a ales cu un dosar penal, după ce urmăritorii lui au făcut mai multe plângeri la Poliție și la Garda Națională de Mediu.

Locuința lui Dani Mocanu, percheziționată de polițiști

În această dimineață, atât casa lui Dani Mocanu a fost luată pe sus de autorități, cât și sediul studioului în care a fost filmat videoclipul cu pricina din Ilfov. Oamenii legi încă efectuează verificări pentru a stabili concret toate împrejurările în care s-au produs faptele pentru a identifica și audia toate persoanele implicate.

Reacția uluitoare a lui Dani Mocanu, după ce a fost percheziționat

Dani Mocanu a avut o reacție uluitoare, după ce casa lui a fost percheziționată de autorități. Manelistul este părere că nu un animal rănit este cea mai mare problemă a țării la ora actuală, ci pandemia de coronavirus care nu este deloc bine gestionată de cei aflați la putere.

”Mascații au venit în căutarea leului și da, chiar m-au găsit acasă. Din păcate, în România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei. Noi respectăm legile și ne supunem... dar unde e leul?”, a scris Dani Mocanu pe pagina sa de Facebook, imediat după ce s-a făcut public faptul că în dimineața zilei de miercuri, 25 noiembrie, s-au făcut perchezii acasă la manelist, dar și în alte două locații.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest