Reacție neașteptată a lui Florin Salam după ce Betty a fost înjurată de familie pe TikTok: „Eu îmi cer scuze la toată lumea”

 

Celebrul manelist nu a sărit în apărarea fetei lui, așa cum era de așteptat, ci din contra: a considerat-o pe Betty vinovată.

 

Betty Salam a fost înjutată pe TikTok de familie, când a intrat live cu o prietenă, dar în discuția dintre cele două au intervenit mai multe persoane. În aplicația de socializare, vedeta putea primi donații și cadouri cumăărate cu bani de la toți cei care o apreciază și o îndrăgesc. Artista a avut parte de donații, dar și de o înjurătură din partea unei persoane destul de active pe rețeaua de socializare.

 

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca tatăl ei să-i sară în apărare, Florin Salam a avut o reacție diametral opusă. El a spus că Betty nu avea ce să caute pe respective rețea: “Fata mea nu trebuie să joace cu șmecheri. Dacă fata mea nu are minte și a jucat Tik-Tok, ceea ce pe mine mă face să mă simt prost, să joace fata mea joc din acela. N-are voie să intre ea pe joc. Dacă are nevoie de 3 lei, 5 lei, să mă sune pe mine că fac eu rost.

N-are voie să stea fata mea Betty pe Tik-Tok. Sau dacă intră, să intre să-și prezinte o melodie, să stea cu prieteni din branșa ei, cu artiști, cu artiste, nu cu șmecheri. Șmecherii au locul lor, eu n-am cum să vorbesc cu urât de nimeni că nu vreau, am intrat doar că e fata mea. Dacă nu era fata mea să i se întâmple chestia asta, eu nu intram”.

 

Mai mult, Salam senior și-a cerut iertare în numele copilei sale: 'În primul rând, mă simt prost că fata mea a procedat așa. Eu îmi cer scuze la toată lumea că fata mea a intrat pe Tik-Tok. Fata mea n-are voie să intre pe Tik-Tok, n-are voie să facă ea meciuri și cu asta basta. Îmi cer scuze la toți cei care ne susțineți și ne apreciați.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest