Reacție oficială! Ce riscă Puya, după ce a fost prins drogat la volan!

 

După Șișu, și celălalt membru al trupei La Familia are probleme cu drogurile. Depistat la un control de rutină sub influența substanțelor interzise, Puya poate ajunge în instanță și chiar după gratii.

 

Cunoscutul rapper Puya a fost oprit la un control de rutină de un echipaj de poliție în Sectorul 1 din București. După ce a trecut cu bine de alcooltest, celebrul artist a ieșit pozitiv la DrugTest. El a fost dus la INML unde i-au fost recoltate noi probe de sânge.  

 

Poliția a dat un comunicat în care prezintă acest caz: "În data de 27 Aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal".

 

Cercetările sunt continuare de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. La audieri, Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, s-a prevalat de dreptul la tăcere. Dacă se va confirma consumul de droguri, rapperul va fi dat în judecată și i se va suspenda permisul, putând ca abia după doi ani să dea din nou examenul pentru obținerea acestuia.

 

Colegul său de trupă, Șișu a avut probleme grave cu drogurile. În 2003 era condamnat pentru consum la 3 ani de închisoare. Eliberat condiționat doi ani mai târziu, Șișu nu a stat prea mult în libertate, fiind condamnat din nou, de această dată pentru consum și trafic de droguri la alți patru ani de închisoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest