Reacție vehementă a lui Jador după ce i-a fost anulat un nou spectacol: „Discriminarea există la noi în țară”

 

După Timișoara, manelistul a primit interzis și la Iași. Jador a explicat la Antena Stars de ce consideră că îi sunt anulate reprezentațiile.

 

În mod sigur nu este cea mai bună primăvară pentru cunoscutul manelist. După ce i-a fost anulat concertul de la Timișoara, întrucât nu exista contract de închiriere pentru sala respectivă, Jador a mai încasat o lovitură: nu va cânta nici la Iași, fix din aceleași motive. Jador consideră că altele sunt motivele. El a avut o primă reacție la Star News, unde a opinat că primarul Mihai Chirică ar fi fost influențat în mod negativ de către concurență.

 

„A fost un acord verbal între noi. Ulterior, primarul a fost influențat de concurență, în mod negativ. „Domnule, îl aduci acolo să ne cânte...”. Concurența se folosește de toate mijloacele posibile și imposibile ca să poată să îl dea jos de la putere și să preia puterea. Eu nu am luat legătura niciodată cu el și nici nu o voi lua! Eu am fost invitat să cânt acolo de organizatorii care au vorbit cu primarul, cu directorul, au avut un acord”, a mărturisit Jador, în cadrul emisiunii Stars News.

 

Cântărețul a mai spus că a fost marginalizat întreaga viață din cauza originilor sale: „Nu e niciun răspuns să vorbesc despre asta și să fac rău cuiva pentru că nu așa am fost educat. Nu sunt nici politician ca să vorbesc rău despre alți oameni ca să mă pun eu bine. Toată viața mea, în mod cert și serios, toată viața mea am fost discriminat pentru că eram sărac. Discriminarea există pentru săraci, pentru țigani, pentru unguri, discriminarea există la noi în țară, dar nu există în mod direct, există în mod indirect”, a adăugat artistul.

 

Dacă replica lui Chirică a întârziat să apară, primarul Fritz a avut o poziție publică vis-à-vis de acest subiect: „Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie şi directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract. Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională, dar asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil“.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest