Rebeca Onoriu, atac la adresa Isabelei: „Cumva sună și a șantaj”

 

Mătușa pilotului a prezentat plastic situația în care se află acesta și a lăsat să se înțeleagă că libertatea lui ar depinde de satisfacerea pretențiilor financiare ale soției.

 

Daniel Onoriu este în arest, pentru că nu a respectat ordinul de protecție față de soția Isabela, impus de autorități. Procurorii au cerut ca acesta să rămână după gratii încă 30 de zile, astfel încât riscă să petrească sărbătorile departe de cei dragi. În exclusivitate pentru Antena Stars, Rebeca Onoriu a vorbit despre situația pilotului. Ea a prezentat-o simplu: dacă anul trecut era înconjurat de medici și asistente, acum are alături gardineni și deținuți.

 

„În continuare, situația este una delicată. În urmă cu un an, ne luam informațiile de la medici cu privire la starea de sănătate a lui Daniel. Astăzi ne luăm, din păcate, informațiile de la avocați. Dacă în urmă cu un an, Daniel era înconjurat de medici și asistente, astăzi uite că, din păcate, este înconjurat de gardieni și alți deținuți. Ce pot să spun? Asta e situația. Ne conformăm și așteptăm și noi cumva ca situația să se rezolve într-un fel sau altul”, a spus Rebeca Onoriu.

 

Mătușa pilotului de raliuri a mai spus că situația în care se află nepotul ei se datorează Isabelei, actuala soție, care ar avea pretenții financiare în urma mariajului eșuat: „Eu personal nu comunic cu Isabela. Prin avocați se discută cu ea, iar informațiile eu le primesc de la mama lui Daniel sau de la familie. Înțeleg că are niște pretenții. Isabela a intrat în relația asta cu mâinile în buzunar, iar acum are pretenții financiare, în condițiile în care ea practic s-a căsătorit cu Daniel, care înainte de toate este tată. Are trei copii, doi dintre ei locuiesc în Anglia, iar ea trebuie să țină cont și de aspectul acesta. Daniel are obligații față de acești copii. Ea, probabil, își urmărește interesul și consideră că i se cuvine. Nu știu dacă în urma divorțului are aceste pretenții, dar cumva sună și a șantaj. Sigur că emite niște pretenții și probabil de asta refuză să comunice cu membrii familiei, inclusiv cu mine, pentru că știe că eu i-aș spune verde în față anumite lucruri”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest