Rebecca Onoriu a sărit în apărarea pilotului în scandalul cu soția Isabela: „Se plânge prin presă că se teme pentru viața ei! Hai să fim serioși!”

 

Mătușa lui Daniel Onoriu se implică în situația tensionată dintre acesta și Isabela, făcând dezvăluiri surprinzătoare în exclusivitate la Antena Stars.

 

Daniel și Isabela Onoriu sunt în pragul divorțului. Femeia a cerut ordin de protecție împotriva bărbatului cu care s-a măritat, apreciind că viața ei este pusă în pericol. Rebecca Onoriu a făcut o serie de dezvăluiri în exclusivitate la Antena Stars despre relația dintre cei doi. Ea a precizat că, chiar dacă nu este interesată câtuși de puțin de viața intima a nepotului ei, o recunoaște pe prima soție a acestuia, anume pe mama copiilor lui. În plus, Rebecca a mărturisit că, în momentele în care sportivul era în comă indusă, a rugat-o pe Isabela să discute cu presa, dar a fost refuzată.  

 

„Daniel nu ar fi la primul divorț, dacă mă întrebi pe mine, eu întotdeauna i-am recunoscut prima lui soție, adică mama copiilor lui, adică a fost apropiată în tot acest timp de familie. Nu mă interesează situația lui sentimentală actuală și nici viitoare, mă interesează să fie el bine. Nu vreau să fiu răutăcioasă, sunt doar corectă și am să spun că în momentul în care Daniel era în spital în comă, eu o rugam pe Isabela, deci repet, o rugam pe fosta lui soție sau încă actuala, să dea interviuri și să spună despre starea de sănătate a lui Daniel. Și refuza”, a mărturisit Rebecca Onoriu, pentru Antena Stars

 

Rebecca Onoriu susține că nepotul său, având în vedere că a ajuns la 60 de kilograme în urma operației, nu este un om capabil să facă rău fizic nimănui: „Acum, dintr-o dată, se apucă să se plângă prin presă că se teme pentru viața ei. Hai să fim serioși, Daniel e un tip de 60 de kilograme, îl știu de haios, dar de bătăuș în forță, că a făcut crime și așa mai departe, nici vorbă. Plus că acestea erau discuții care se puteau rezolva la nivel de familie, având în vedere că tatăl lui Daniel a fost cel care i-a plătit chiria Isabelei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest