Rebelul showbiz-ului, transformat în mieluşel! Mihai Chiţu s-a împăcat cu soţia? Primele declaraţii ale nevestei înşelate

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă s-a despărţit de Ioana, soţia lui, nu şi-a uitat copilul. Mihai Chiţu lasă totul deoparte atunci când vine vorba de fetiţa lui. Cântăreţul a fost surprins într-o ipostază mai mult decât emoţionantă. Dar nici Ioana nu se lasă mai prejos. Soţia artistului a dezvăluit că a avut parte de schimbări majore în viaţa ei.

A ales să se despartă de soţie pentru o altă femeie, dar asta nu l-a făcut să uite de propriul copil! Mihai Chiţu a demonstrat încă o dată că este un tată atent. Zilele trecute, cântăreţul a fost surprins de paparazzi Spynews.ro într-o ipostază greu de descris în cuvinte.

Ioana Chiţu, soţia artistului, spune că şi Riana, fetiţa lui, e topită după el. 

"Îl iubeşte foarte mult. Îi place să stea cu el," a spus Ioana Chiţu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ea a vorbit şi despre o eventuală împăcare cu Mihai Chiţu.

"Doar Dumnezeu ştie. Nu că ne împăcăm, că sincer nu se pune în discuţie aşa ceva acum. Eu zic că deocamdată nu va fi nimic. Este viaţa lui, eu am viaţa mea, ce vrei sa facem? Mergem înainte. Bănuiesc că o să şi divorţăm la un moment dat, nu? Nu ştiu, nu ştiu ce va fi," a mai spus Ioana Chiţu.

Chiar dacă nu mai este împreună cu soția lui, artistul nu își neglijează deloc fetiţa. Îmbrăcat lejer, cu tatuajele la vedere, Mihai a avut grijă, cât a stat lângă micuţă, să vorbească tot timpul cu ea și să o facă să zâmbească. La un moment dat, a pus mâna pe furculița fetiţei și a început chiar să o hrănească.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest